Worldcon, Ropecon, Hel-YA… Apua, joko ne on?

IMG_20170629_150837671

Loppukesästä pelokkaan esikoiskirjailijan pitää uskaltautua ulos komerosta: tiedossa on monta mahtavaa kirjallisuus- ja fantasiatapahtumaa ja mieletön mahdollisuus tavata muita kirjailijoita.

Ensi viikonloppuna olen osallistumassa Messukeskuksessa roolipelitapahtuma Ropeconiin ja pidän siellä yhden luennon perustuen vanhaan Peter Pan -graduuni, yhden luennan yliluonnollisesta romantiikasta ja kaksi lasten satutuntia. Tarkemmin siis:

Pe 28.7. klo 19 Seksi, kuolema ja Peter Pan: Ikuisen pojan hämärä alkuperä (Nytissä lisää)

Pe 28.7. klo 20 Outo tunne: Paranormaalia romantiikkaa

Saatan myös lukea Paranormaalia romantiikkaa -tuokiossa pätkän syyskuussa ilmestyvästä Väkiveristen toisesta osasta Kiven sisässä 😉

Ensi viikolla on tiedossa ihka ensimmäinen Young Adult -kirjallisuustapahtuma Helsingissä, Hel-YA Suvilahdessa. Olen mukana sekä kirjailijavieraana että vinkkarina ja kirjoitan myöhemmin tarkemmasta ohjelmasta!

Sitä seuraavalla viikolla 9.8.-12.8. kansainvälinen Worldcon valtaa Messukeskuksen. En vielä itsekään pysty käsittämään valtavasta ohjelmistosta, mitä kaikkea mahtavaa on tiedossa. Mukana on kirjailijavieraina mm. eräs George R.R. Martin… Pyörin siellä niin paljon kuin ehdin, mutta torstaina minua kutsuu Tampere, kun minä ja Elina Pitkäkangas osallistumme 10.8. Tampereen Akateemisen kirjakaupan Kirjojen yöhön.

Worldconissa minua saa ehdottomasti tulla nykäisemään hihasta, mutta virallisesti minut löytää seuraavista paneeleista:

Growing up with Harry Potter

Wednesday 15:00 – 16:00, Pasila library (Messukeskus)

The first novel in the Harry Potter -series was published in 1997. This means a whole generation of (now-adults) has grown up with him. Our panelists tell about how young they were when they first discovered the world of Harry Potter and what impact it has had on them.

Suomiesikoiset

Friday 17:00 – 18:00, 204 (Messukeskus)

Kotimaisia tuoreita kirjailijoita esittelyssä. Mukana Sini Helminen, Hanna Morre, Erika Vik sekä Laura Luotola.

Paranormaali suomifantsu

Saturday 16:00 – 17:00, 215 (Messukeskus)

Finnconin 2016 paranormaalin romantiikan suomifantasiakeskustelun uudelleen tuleminen! Millaista paranormaalia romantiikkaa Suomessa kirjoitetaan? Mukana Matti Järvinen, Sini Helminen, Elina Pitkäkangas, Elina Rouhiainen ja Anna Hallava.

Toivottavasti nähdään!

 

One thought on “Worldcon, Ropecon, Hel-YA… Apua, joko ne on?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s