Kiven sisässä -julkkarit

IMG_20171006_133039918

Liian jännittävää! Tänään on toisen kirjani Kiven sisässä julkkarit ravintola Villissä Wäinössä ja laukaisuhetkeen enää neljä tuntia. Olen jo kaksi kertaa vaihtanut mieltäni siitä, mitä laittaa päälle ja irrationaalisesti valmistautumisen sijaan ryhtynyt miettimään jo tätä seuraavan kirjan julkkareita … Sekä laulanut Disneyn Mulania Youtube-videoiden mukana. Mikä rohkaisisi paremmin mielialaa?

Koska Kiven sisässä sankari on Minecraftin parissa viihtyvä nörtti Pekko, hankin tilaisuuteen sopivat timanttikorvikset: tietysti pikselisinä. Kirjailija Elina Pitkäkangas suostui ihanasti haastattelemaan minua. Harmi kyllä mokasin ja menin ajoittamaan julkkarit samaan aikaan Turun kirjamessujen kanssa; ensi kerralla sitten viisaammin. En nyt töiden takia muutenkaan pääse Turkuun, mutta Helsingin kirjamessuilla olen kyllä esiintymässä ja siitä päivitystä piakkoin.

Huomenna lisätietoja siitä, miten julkkarit sujuivat!

 

Päivitys 7.10.2017

Huhhuh. Julkkarihumu on nyt takana ja tällä kertaa en onneksi ollut kipeä ja peräti muistankin tilaisuudesta jotakin. Villin Wäinön kellarin kiviseinät sopivat mainiosti taustaksi Väkiveriset-sarjan Kiven kirjan, Kiven sisässä, julkistamiseen. Paikalle tuli mukavasti ystäviä, sukulaisia ja kirjallisuusihmisiä, vaikka Turku verottikin omansa. Skumppa virtasi ja haastattelu sujui kirjailija Elina Pitkäkankaan kanssa jo tuttuna jutusteluna, kun yhteisillä kouluvierailuilla kertyi keväällä kokemusta.

Eilinen glamoröösi kirjailijaelämä on tänä aamuna hieman päässyt latistumaan, kun kirjailija aloitti aamunsa heti aikaisin hammaslääkärissä. Onneksi sentään töissä odotti mukava yllätys: Kiven sisässä -kirjastokappaleet!

IMG_20171007_115702855_HDR

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s