Hurmeen etäjulkkarit tulossa

Nyt se on viimein täällä! Uusi YA-romaanini Hurme on saapunut kauppoihin. Meillä kirjastossa vielä odotellaan, mutta eivätköhän ne pinkit pääkallot pian ala kirjastonkin hyllyille kolisemaan. Tällä hetkellä kirjaa on kuitenkin saatavina niin kovakantisena kuin sähköisenäkin muuan muassa kirjakaupoista sekä pandemiaturvallisemmin tilattavana nettikaupoista, kuten esimerkiksi Myllylahden sivuilta. Tuntemuksiani kirjan julkaisusta jaoin jo tuoreeltaan For YA -kanavalla videossa Kirjoittamisesta: Parasta ja pahinta julkaisemissa sekä Unboxing -videossa, jossa avaan ensimmäistä kertaa tekijänkappalelaatikkoni.

Valitettavasti pandemiatilanne on Helsingissä aina vain pahentunut, joten livejulkkareita Hurmeelle ei ole tiedossa. Sen sijaan järjestän kaksi liveä Instagramissa: Keskiviikkona 31.3. klo 18-19 Kallion kirjasto haastattelee minua etäjulkkareiden merkeissä ja tilaisuus löytyy sekä instatileiltä @kallionkirjasto että @sininen_helmi. Torstaina 1.4. klo 18-19 pääset seuraamaan varjojulkkareita, joissa minä ja kirjailija Elina Pitkäkangas päästämme katsojat sekä Hurmeen että kirjailijuuden kulissien taakse ja vastaamme kysymyksiin. Varjojulkkarit löytyvät puolestaan instatileiltä @sininen_helmi ja @elinapitkakangas. Jos streamit menevät ohi suun, ei huolta, sillä yritän saada ne jäämään IGTV:hen vähäksi aikaa katsottaviksi. Keskiviikkona 31.3. julkaisen myös uuden kirjatrailerin Hurmeesta For YA-kanavalla.

PS. Vuonna 2021 minulta on ilmestymässä muutakin kuin Hurme! Nimittäin Tammi on syksyllä julkaisemassa uuden ajan Kalevalan nuorille nimeltä Satalatva, ja nimekkään ja kunnianarvoisan kirjoittajajoukon jatkona olen myös minä! Lisää siitä myöhemmin.

One thought on “Hurmeen etäjulkkarit tulossa

  1. Pingback: Kevään kirjailijakuulumisia: Kirjoitusvapaata kohti | Sini Helminen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s