Turku kutsuu: Vihdoinkin kirjamessuille!

Vihdoinkin koronakuristus hellittää ja meitä hellitään ihan oikealla kirjamessusyksyllä! En malta odottaa, että pääsen tapaamaan ensimmäistä kertaa vuosiin kirjailijakavereita toisista kaupungeista, uutuuskirjat siintävät messuhalleissa joka suunnassa, ja ympärillä on vain omaa heimoani kirjakansaa. Myös eräs paneeli, jossa olen mukana ja jonka piti jo toteutua viime syksynä, pääsee viimein toteutumaan. Nimittäin minut voi bongata tänä syksynä sekä Turun, Helsingin että Tampereen kirjamessuilta.

Turun messut koittavat jo tänä viikonloppuna ja siellä saa ehdottomasti tulla moikkaamaan, jos tiemme messuhallissa kohtaavat. Olen paikalla sekä kirjavinkkaamassa että puhumassa kirjoistani, etenkin tietenkin keväällä ilmestyneestä Hurmeesta. Taitaa viimein myös olla se hetki, että pääsen ulkoiluttamaan Hurmeen julkkareihin jo vuosia sitten ostamaani mekkoa, jolta nyt keväällä jäi julkkarihumu välistä.

PS. Kaikessa hiljaisuudessa myös Hurmeen aloittama Lujaverinen -trilogia etenee. Kakkososaa pitäisi nyt korjailla kuumeisesti ja pääsin siitä jo näkemään kansikuvaluonnoksenkin, jonka on taas taitellut mahtava Karin Niemi. En malta odottaa, että pääsen näyttämään sen kaikille!

Turun kirjamessujen ohjelmani:

Perjantai 1.10.2021

Klo 11.30-11.50 Vinkkaus lastenkirjauutuuksista (Nuorisokirjailijoiden osasto)

Lauantai 2.10.2021

Klo 13.00-13.20 Suomen Kirjailijaliitto esittää: Onko nimellä väliä? (Fiore) Sini Helminen, Kai Ekholm ja Arttu Tuominen

Klo 14.30-14.50 Paneeli. Polyamoriaa ja panseksuaaleja ihmemaassa, moninaisuus YA-kirjoissa Magdalena Hai, Sini Helminen ja J.S. Meresmaa (Nuorisokirjailijoiden osasto)

Sunnuntai 3.10.2021

Klo 10.30-10.50 J.S. Meresmaa: Khimaira ja Sini Helminen: Hurme (Kallas)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s